Odpaľované

Tento gastronomický vynález objavil kuchár Kataríny Medicejskej v roku 1540. Pečivo z odpaľovaného cesta je veľmi ľahké a trochu chrumkavé. Práve preto je tak lahodné.

 

Profiterolka plnená pudingom poliata tmavou čokoládou/ bielou čokoládou/ karamelom
Veľkosť: 5cm
Minimálny počet: 15ks
Cena: 1,20 €

 

Parížsky venček s vanilkovo karamelovým mascarpone krémom a mandľovými lupeňmi
Veľkosť: 6cm
Minimálny počet: 15ks
Cena: 1,60 €

 

Eclairs plnený vanilkovým a malinovým mascarpone krémom
Veľkosť: 8cm
Počet: 15
Cena: 1,60 €

Alergény: 1, 3, 7

*Všetky dezerty vieme vyhotoviť v bezlaktózovej variante
**
Zoznam alergénov

Máte záujem? napíšte nám

Vaše meno

Váš email

Vaša správa

Kaviareň, catering, torty

Roman Igonda

0903 805 569

info@sturbaks.sk